Vistas de página en total

domingo, 9 de marzo de 2008

Els origens de ser fallero.Guillermo Camarelles Diana

Els origens de la megüa falla Just Vilar Mercat del Cabanyal se remonten a l´any 1962, any del registre hem Junta Central Fallera amb el núm, 151 amb el bateix de la primera insignía de la falla, la qual va ser remplça hem 1963 per l´actual.

Creació de l´honorable faller he incamsable col-laboraor En Salvador Selva, per a tot bon valencià és un orgull poder participar hem l´ofrena a la Mare dels Valencians Verge dels Desamparat, la megüa falla hi ha tingut el previlaxi de la visita de la Geperudeta al nosttre casal hem dos ocasións la primera Març de 1973 amb motiu del cincuentenari de la següa coronació, la segona vegada Març de 1998 hem el setanta-cins aniversarí de la següa coronació.

El meü debut de faller data de 1992 col-laborant amb la dolçaina i el tabalet, hem l´any 1993 vix ser nombrat faller de honor, hem 1996 vaix ser menbre del grup de la falla que és crea de dolçaina i tabalet amb en nom de Mercat del Cabanyal, hem està falla la megüa he tengut l´honor de presentar l´edició de dos llibres de dolçaina i tabalet.

Mètode de dolçaina i tabalet primer nivell any 1997 i Dianes i Processóns any 2003.
Este any passat 2007 la Canço Xota a la megüa falla la qual va ser cantà hem companya de la dolçaina i el tabalet pels els fallerets més valents i atrevits de la megüa falla.

Aitor y Diego Sancho Ibañez i Enrique i Andrea Díaz Rídaura.

Dit aixó el futur dels nostres arrels està ben assegurat per estos i atres fallers qué no parent de participar i que cada any augmenta, sense caure hem pressunpció he de dir qué cada any qué passa estic més orgullos de ser faller de la megüa falla Just Vilar Mercat del Cabanyal. Dolçainer i Faller.

Guillermo Camarelles i Diana.

No hay comentarios: